Wimperextensions

One by one wimperextensions | #1 in Wimpers! ✴️

LifeCell extensions zijn valse wimpers van topkwaliteit. Ze zijn asymmetrisch gemaakt zodat de schoonheid van je eigen wimpers kan worden benadrukt. Extensions zijn lijmvrij en zijn elk ongeveer een halve tot driekwart inch groot. De beste extensions zijn gemaakt van mensenhaar. Dit zorgt ervoor dat de wimper perfect aansluit bij je eigen wimperkleur en ook heel blijft. Als de haarkwaliteit echter goedkoop is, kan het haar van matige kwaliteit zijn en gemakkelijk afvallen.

In gebruik

U kunt LifeCell-extensies dagelijks dragen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat ze beschadigd raken. Elke wimper is vastgelijmd aan de basis van het ooglid. Het is niet nodig om ze elke nacht te verwijderen.

Als vuistregel moet u altijd de donkerste kleuroptie nemen. Als de extensions van matige kwaliteit zijn, kun je overwegen om voor zwart of bruin te gaan. Als je echter voor Indiase wimpers gaat, kun je zoiets als felgroen of paars kiezen.

Naast het creëren van prachtige wimpers voor jou, kunnen LifeCell extensions ook je andere wimpers langer en dikker laten groeien. Dit is een ander voordeel van dit product.

Hoe worden ze gebruikt?

De extensions worden met een texturizer-sealer aan de basis van het ooglid bevestigd. De meeste artsen bevelen wimpergroeiserums aan voor zwangere vrouwen om mogelijke schade aan het ongeboren kind te voorkomen. LifeCell extensions worden aan elke wimper bevestigd door middel van een wimperlijm die door de dermatologen is gemaakt. Alleen een LifeCell wimpergroeiserum kan rechtstreeks op de oogleden worden aangebracht. Slechts één druppel wimpergroeiserum mag op de onderste wimpers van het onderoog worden aangebracht. Dit is meestal voldoende om het gewenste resultaat te krijgen. U dient de extensions dagelijks aan te raken met een klein wimperborsteltje.

Wat zijn de voordelen?

Het grootste voordeel van dit product is dat het goedkoop is en door iedereen kan worden gedaan. In tegenstelling tot de traditionele valse wimpers, zijn LifeCell 'au natural' extensions volledig vrij van gezondheidsrisico's. Bovendien kunnen LifeCell 'au natural' extensions voor een langere periode worden onderhouden zonder dat ze hoeven te worden vervangen. Het gaat voor goed!

merses haar en lijm voor het maken van valse haarstukken.

Het is zeer effectief in het creëren van de illusie van dikke en lange wimpers.

LifeCell 'au natural' extensions kunnen meerdere keren per dag worden verlengd en gedragen zonder het gedoe van het aanbrengen en vervangen van de falsies.

De extensions zijn gemaakt van echt haar, dus betrouwbaar en van hoge kwaliteit.

Daardoor blenden ze goed met je eigen wimpers.

Daarom kunnen de extensions eenvoudig worden verwijderd.

Het verwijderen van de extensions is ook eenvoudig. Gebruik gewoon een huishoudelijke of chirurgische schaar om de extensions bij te knippen.

Op deze manier

Breng de extension aan langs je natuurlijke wimperlijn.

Bevestig de extension met behulp van een wimperkam aan de punt van de wimper.

Begin bij de basis van de wimper en ga verder naar de punt.

Stop bij de punt.

Zorg ervoor dat de hele extensie gelijkmatig wordt geplakt.

Poeder de veterpunt.

Breng een dunne laag vloeibare eyeliner of 'coat'-mascara aan.

Krul vervolgens de wimpers met behulp van een wimperkruller.

Pak het mascaraborsteltje en verwijder de klontjes mascara.

Begin opnieuw vanaf de basis van de wimper en werk naar de punt toe.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.