Hair Salon Stylist

Bij het knippen van haar komt meer kijken dan alleen het knippen van haar. Naast knippen, schoonmaken en stylen kunnen kappers ook een patchtest uitvoeren, shampoo aanbrengen en masseren. De laatste twee werkzaamheden op de lijst worden pas gedaan nadat het haar is losgelaten. De stylist borstelt, sorteert, verft of stijlt het haar dan. De stylist kan aanbevelingen doen over het type haar dat hij moet hebben als hij de baan krijgt.

De meeste stylisten in een kapperszaak worden normaal gesproken losgelaten voordat het haar wordt losgelaten. Dit is meestal een uur voordat de afspraak wordt gemaakt. De stylist bewaart het geld van de klant tot de volgende afspraak. De openingstijden kunnen van winkel tot winkel verschillen, maar over het algemeen werkt een stylist op iemands tijd. De winkel moet een schriftelijk systeem van diensten bijhouden.

De stylist binnen de kapperszaak is ook binnen dezelfde industrie die de dienst verleent. Ze kunnen worden opgeleid door verschillende organisaties en krijgen permanente educatie hulp van de maker van scharen en kammen.

Negatieve aspecten van een kapperszaak

De stylist in de kapperszaak moet snel werken. Elke man met lang haar is snel als het op haarverzorging aankomt. Binnen een paar seconden tot een paar uur kan de stylist aan de slag.

Veel stylisten werken binnen een kappersopleiding. Dit betekent dat zij een eenjarige opleiding hebben gevolgd die gebaseerd is op theorie en praktisch werk met wat hands-on tijd.

Zij werken binnen een salon die uitstekende technische vaardigheden laten zien.

Zij kunnen veel aanbevelingen doen voor de beste diensten. De stylist moet alle vaardigheden bezitten om de apparatuur doeltreffend te bedienen.

Ten slotte moet de stylist in de meest efficiënte en efficiënte salon zijn die de dienst kan aanbieden. Vaak zijn er salons die een overschot aan werk beschikbaar hebben. Er zijn er die ook verbonden zijn met dure salons die hun klanten ontslaan. Er is dus behoefte aan een stylist die naast de professionals kan werken om een product van hoge kwaliteit te leveren.

De beste service

Boven alles, moet de stylist in staat zijn om zijn klanten de beste service te bieden. Hij moet een sterk vermogen hebben om de gelaatstrekken te analyseren, de juiste actie te ondernemen en de klant te adviseren over de beste manier om het te presenteren. Hij moet de vaardigheden hebben om te controleren of de klant geschikt is voor de behandeling, en vervolgens de juiste producten vinden om te gebruiken.

Vanaf het moment dat een klant de salon binnenstapt, zal hij of zij op zijn gemak worden gesteld. Goed personeel verzekert de klant ervan dat alles op een professionele manier wordt gedaan. Een gevoel van kameraadschap zal een klant kunnen ondersteunen tijdens het knippen van het haar, het wassen, het föhnen en het stylen.

Een stylist in een kapperszaak biedt aan elke klant verschillende diensten aan. Hij moet de vaardigheden hebben om aan te bevelen welke service te kiezen in elk van de gelegenheden. Hij zal ook de vaardigheden hebben om het haar te knippen volgens de stijl van de klant, het volume en de dikte van het haar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.