Hoe angst te beheersen

Access bars class

Angst is op dit moment een veel voorkomende stressfactor. Mensen weten gewoon niet hoe ze hun angst moeten beheersen of wegnemen. Dit is een volkomen nutteloze oefening en maakt de stress in feite erger. Er worden veel medicijnen voorgeschreven die angst kunnen elimineren. Hoewel deze medicijnen helpen, heb ik iets gevonden dat werkt en de angst vermindert die mensen niet kunnen elimineren.

Hoewel je overal een bandje voor stressbeheer kunt kopen, moet je beseffen dat elke opname die je kunt afspelen slechts een deel van je stress wegneemt. Onze maatschappij heeft een aanzienlijke nadruk gelegd op het aanmoedigen van ons om opnames te gebruiken om stress te verlichten, maar ze pakken het probleem niet bij de wortel aan. Het gaat erom het denken uit het verleden los te laten over hoe je stress zult stoppen, en te weten dat het een heel andere vorm aanneemt, zoals ik zal beschrijven.

Ik stel mijn Access Bar uitgeruste studenten samen om te beginnen met het loslaten van spanning en stress uit het verleden. Ze zijn misschien niet in staat om alles los te laten wat ze door de jaren heen geoefend hebben om dit proces te leren bij de Access die je getraind hebt in Access. Dit is waarom de Access oefeningen een enorm verschil hebben gemaakt in mijn leven. We keren vanuit de Access terug naar de eerste keer in ons leven waar we stress ontvingen, en we realiseren ons dat het niet onze schuld is dat onze ouders dat soort opgefokte sfeer hebben voortgezet.

Net zoals mensen de kunst leren van zelfvernietigende emotionele verslavingen, leren mensen de kunst van zelfvernietigende gedragspatronen, en mijn certificering geschonden door al die vroegere patronen. Het is net als wanneer je naar een operatie gaat en je wordt opgedragen de ontgrendelknop op de rug van je hand in te drukken en los te laten, zodat hij niet terug in de huid drukt. Hoe minder druk je achterlaat op de schouders, hoe minder druk je opbouwt rond dat deel van het lichaam, en je laat een zure scheur vallen op de gespierde huid.

Wanneer de spier weer op zijn plaats valt, gaat uw rolodex weer op zijn plaats en worden de onverwachte problemen waarvan u dacht dat u ze had in de kiem gesmoord. Mensen denken vaak dat als ze zich ontspannen en een probleem loslaten, ze tijd zouden hebben om adem te halen. Dat is gewoon niet geprogrammeerd in het menselijk systeem. Zie je, je lichaam ontspant niet als het niet thuis is. Dus, om de inwendige longen te helpen meer zuurstof op te nemen – moet je bereid zijn om los te laten.

Waarom zal de toegangstechniek werken? Er zijn twee soorten weerstand

Er zijn twee soorten weerstand die alles zullen doen om je Toegang te weerstaan. Het zijn angst en bezorgdheid.

Het spul van de angst werkt als een vlieg op de muur. Het kan overal opduiken en geeft niet op. Het ontwikkelt een verraderlijk patroon. Mensen raken steeds meer in paniek als zo’n probleem zich voordoet.

De reactie op angst is dat de mentale afweer die de situatie of zorg of ramp of communicatie tegenhoudt, lijkt weg te smelten. Ze worden beschikbaar in Somebody do me a favor youLove ME! en onmiddellijk gaan de sluizen open en komen angst- of bezorgdheidsvaardigheden in actie.

Deze passieve maar krachtige strategie is een veel gebruikte tactiek door de ongemakkelijken. Als je een ongemakkelijk persoon bent, en je bent niet ontspannen, dan weet je hoe dit voelt. De volgende dag klaag je dat niemand je opmerkt. Als je verliefd bent, is er geen op tegen je. Je voelt je geplet en je denkt dat niemand je zal opmerken.

Waarom niet de toegangsbepaling routine? Als je niet ontspannen bent, is het natuurlijker om niet ontspannen te zijn. Situaties lijken groter dan de waarheid en de leugen wordt sterker.

Hoe zit het met angst? Terwijl de andere soort comfortabel is, is de angstreactie krachtiger en langduriger. Dit is een opzetje voor een manipulatieve interventie. Je zult je gewoontegetrouw terugdenken aan de positie die je wilt, zodat je het ongemak niet voelt.

Kies de beste aanpak voor jou tijdens de Toegang. Als je gefocust bent op wat je angst veroorzaakte, dan is de beste aanpak om te doen wat je kunt om die angst weg te nemen.

Als je ontspannen bent in je lichaam, is je alternatief om alles te gebruiken wat je weet?

Als het je sexuele Aartsengel Zelf is, dat is de beste staat om in te zijn!

Wanneer je ontspannen bent in je lichaam, wil je instorten in wie je bent in het moment!

Laten we zeggen dat je een 10 jarig kind bent. Je bent bang voor het derde gothic kind op de achterste rij. Dat is waar je uit bestaat! Elke maandag dan, “Ik heb vrienden en ze zijn aardig!” of “Ik ben zo trots op je!” als je vooruit denkt, kun je gewoon niet wachten op betere dagen, je zult gewoon “Goede Dagen!” hebben

Het is je controle en je vermogen om te ontspannen dat de sleutel is tot deze volgende stap in je zelf-empowerment. Wanneer je ontspannen bent in je lichaam, is het je aantrekking tot verlichting!.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.