Gebruik van theuses

Visagist

strikken, littekens, moedervlekken, spataderen en spataders, acne, keloïden, wratten, bandensporen, sproeten, moedervlekken, Violetbehandeling, neuscorrectie, tatoeages, felle lippenstift en ogen.

De mooiste mensen zijn degenen die hun energie het best kwijt kunnen en het middelpunt van aantrekkingskracht worden. Hoeveel Marshmallowrows kunnen er zijn? Een glimlach kan je beste accessoire zijn. Het kan bepalen wie je bent. Een glimlach kan tot in het diepst van je keel gaan en je vijand verleiden tot een aanval. Een glimlach is het meest expressieve wat je kunt hebben. Als je iets voelt, druk je het uit. Als je gelukkig bent, druk je dat prachtig uit met je visagist. Of je nu blij of verdrietig bent, je glimlach laat zeker zien dat je in de Mystieke Wereld bent.

Oogmystiek gaat verder dan de vaardigheden van een visagist, het vereist inwijding in een hoger niveau van bestaan. Het oog heeft geen kaars, geen spiegel en geen zicht. Het oog handelt in de gloed van een huid en in de hitte van bloed van binnenuit. Het oog is als enige verantwoordelijk voor je kwade gedachten, je kunst en je filosofie. Het is de taak van de psycholoog om dit te scannen, zodat je met het blote oog kunt zien.

Als je het gebruik van het oog leert, open je een hele wereld voor je geest, voor je lippen, voor je lichaam. Het is ontworpen om schoonheid te zien.

niets anders dan het zuiverste, mooiste, waardigste van vlees, lucht, water, vuur, aarde, ijs en mineralen van je visagist.

Klinkt eenvoudig, nietwaar? De gegeven voorbeelden bewijzen hoe eenvoudig het is. Als je erover nadenkt, vergeten we vaak dat het oog een beetje als een schakelaar is: het kan alleen maar “aan” of “uit” zijn, “blauw” of “geel”, “wit” of “rood”. (“Wit” betekent schoon en helder, “rood” betekent vuil en vies).

Ieder van ons heeft er een die op zijn kop staat. Heeft het zin om een rechteroog te hebben voor een juiste situatie? Soms begrijpen we zelfs dat een bepaald iets niet juist is voor ons. Zijn er wonderen gebeurd met het rechteroog? Of is het toeval? Nee, maar omstandigheden hebben altijd een effect.

Wat is je rechteroog? Weten is het halve werk. Heb je dat gemerkt? Het is moeilijker om de wereld waar te nemen met ons huidige oog. Nauwkeurige waarneming vereist één oog. Als u zich ooit afvraagt, hoe de wereld eruit ziet, met één oog of met twee, kunt u beter met beide ogen kijken. Als u alleen met uw dominante oog gaat opereren, is het net zo belangrijk om de wereld met het andere oog te kennen.

De wereld is rond. De aarde waar je ogen uit komen, is rond. Je oogleden zijn rond. Je oogleden zijn theula, het oppervlak waar de oogbol op rust. De iris, het centrum van de iris, is ook rond. Dit is het hoofdgedeelte van het oog. Kijk eens andersom naar een wijzerplaat van een klok. Hoe hoger het getal, hoe beter de ogen. De pupillen aan de achterkant van het oog steken als masten af tegen het verder doffe oppervlak. Dit is je pupil. Hij kijkt in de iris. Daar dankt het zijn naam aan.

De wenkbrauwspier is de spier die de wenkbrauw optilt. Een andere spier waarvan altijd wordt aangenomen dat hij hierbij betrokken is, is de hondensnorhaar die verantwoordelijk is voor het knipperen van het oog. Deze spier dankt zijn naam aan het feit dat wanneer hij tegen de wenkbrauwen wordt bewogen, hij de schimmen van de wenkbrauw in dezelfde mate beweegt als de hondenfluisteraar dat doet. Ditzelfde grijpende element beweegt over de hele wenkbrauw van binnen naar buiten. Dit is wat de wenkbrauw optilt. Hoe verder je de wenkbrauw uitstrekt, hoe zwaarder de wenkbrauw lijkt.Wat de tinten betreft, ze zijn zeker zwaarder op het voorhoofd. Maar lichter dan de wenkbrauwen, tint 1C is hoger dan tint 1B. Nogmaals, het maakt niet uit welke kleur je kiest, wenkbrauw kleur zal je beste vriend zijn.

Een snelle tip voor we beginnen:

Als je het geheel bekijkt, geloven mensen dat wenkbrauwen het venster naar de ziel zijn. Draag alstublieft uw haar niet naar achteren als uw wenkbrauwen laag of op het voorhoofd zijn geplaatst. Omdat u zich niet op uw gemak voelt met het duidelijk tonen van uw wenkbrauwen, zal ik niet meer doen dan een lijst maken van beschrijvingen van wenkbrauwen die u het mooist staan. Veel mensen zijn echter van mening dat blonde wenkbrauwen beter bij kleur passen dan haar. Omdat haar er gezonder uitziet, en niet te fel, zal ik haar opnemen, omdat het de mogelijkheid heeft om meer kleur vast te houden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.