Hoe je haar te laten groeien

Hairextensions Zwijndrecht

Veel beroemde mensen hebben deze methode gebruikt om hun haar te laten groeien. Zangers, filmsterren, modellen, beroemdheden, en vele andere persoonlijkheden hebben deze methode allemaal gebruikt. Het is de snelste manier om je haar te laten groeien. Het kan tot twee jaar meegaan. Deze prachtige extensies kunnen worden gekocht bij veel warenhuizen, schoonheidswinkels en sommige supermarkten. Het kan worden bevestigd thuis of in uw professionele salon. Om de hairextensions te bevestigen heeft uw stylist het volgende nodig: Een plastic kam of borstel Een halve kop haarborstel / kam Een fijn getande kam Een grijp- of staartkam Een schaar Borstel

Als je alle materialen hebt verzameld ben je klaar om te beginnen. Was eerst al je haar grondig en droog het af. Knot je haar boven op je hoofd en kam het haar tot aan de wortel. Dun het haar moet bij de wortel groeien. Kleur je haar als de basis kleur.

Bevestig vervolgens de hairextensions door ze met de ene of andere hand bij de haaraanzet vast te klemmen. U kunt dit voor elk deel van uw haar doen. proces totdat u alle extensies op hun plaats heeft gewerkt.

Dan wordt er gelijmd of gelijmd op de volgende manieren:

Lijmen

Clasp

Lijm

Het wordt overgelaten aan de stylist en updoist om de juiste tijd te beslissen tijdens het proces van het bevestigen van de extensies. Stylist zal toevoegen draden of vlechten om de extensies te maken ze blijven vastzitten in de juiste plaatsing. De extensies kan duren voor een flink aantal maanden voordat technicus heeft om ze aan te raken.

Hoeveel kosten extensies?

De prijs kan variƫren van $150.00 tot $500.00. Het is een goed idee om ay zeker te zijn u zich kunt veroorloven om de extra tijd te hebben om hen te bevestigen. Ga naar een professionele winkel die veel ervaring heeft.

Hoe verzorg ik mijn extensies?

hangt meestal af van het gebruikte type hulpstuk. Ga naar een salon en laat een professionele stylist ze inspuiten met een hechtingslijm. Zorg ervoor dat u de juiste soort krijgt, alleen gelaten door een professional.

Was ze nooit.

o ze moeten beschermd worden tegen overmatige warmte

o vrouwen met blond haar mogen hun haar niet bleken of ontkleuren

Er zijn vele stijlen van Franse vlechten. Een favoriet van de meeste vrouwen is de Franse twist. Hier is hoe:

De French twist is een van de meest elegante stijlen voor wie heel lang haar heeft. Het is een stijl die bedoeld is om er sexy en verfijnd uit te zien, zelfs als je het lange haar hebt waar je naar verlangt. French twists zijn gemaakt op een klein budget, dus het is gemakkelijk te doen op uw eigen. Je hebt rollers, haarspelden, een staartkam en haarspelden nodig. Verdeel een dunne sectie van je haar en doe de gewenste hoeveelheid haar in de French twist.

draai de twist vast en verzamel alles, op twee kanten na

zet de twee kanten aan elkaar vast met haarspelden

de gegarandeerde zijkanten tegen elkaar aan drukken

breng een gladmakend serum aan met Keratine Complex terwijl de French twist ontrafelt

gebruik een clip om de twee kanten gescheiden te houden

breng Keratin Complex straightening serum aan op de aanzet van de French twist

gebruik een kam om zachtjes door de lengtes van de French twist te trekken

gebruik haarspelden om de French twist aan de basis vast te zetten

gebruik een gladmakend serum om aan te brengen op de buitenkant van de French twist

breng het aan op de wortel van de French twist.

spray met Keratin Complex terwijl de French twist ontrafelt

breng een gladmakend serum aan op de aanzet van de French twist

op de buitenkant van de Franse twist.

Lees meer

Nagelstudio
Nagelsalon

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.