Aloë Vera-extract

Aloe vera gel

Vanwege zijn vermogen om de haargroei en de genezing van wonden te stimuleren, gebruiken veel cosmeticamerken het aloë vera extract in producten om de haargroei te stimuleren. Het is aangetoond dat bij gebruik van aloë vera lotion, de verbinding Flavonoïden, die aanwezig is in de plant, wordt geabsorbeerd in de bovenste lagen van de huid, waar het een krachtige anti-inflammatoire werking heeft. Aloë vera staat er ook om bekend te helpen bij de normale groei en werking van de huid. Wat kun je doen met een Aloë Vera plant? Je kunt het gebruiken om alle lagen van je huid te reinigen en te voeden. Het is ook geweldig voor het exfoliëren van uw huid. Als je aloë vera wilt innemen, kun je ook een yoghurtkuur doen. U kunt ook een eetlepel aloë sap mengen met een glas water. Laat dit mengsel indikken en slik het dan door. Nadat u de aloë-oplossing hebt gemengd, moet u deze met een lepel opdrinken.

Het drinken van aloë vera is ook gunstig omdat het helpt de pH van het lichaam te verlagen. De aloë vera is belangrijk voor het behoud van de juiste pH-waarde van het lichaam. Wat kun je doen met een Aloë Vera plant? Je kunt de gel ook op je huid gebruiken. Je kunt de gel na het douchen aanbrengen en vervolgens afnemen met een handdoek. Wat kun je doen met een Aloë Vera plant? Je kunt de aloë vera bladeren ook gebruiken als kompres op je hoofdhuid. Wat kun je doen met een Aloë Vera plant? Je kunt de bladeren nemen en pletten; breng het sap aan op je hoofdhuid en was er vervolgens je haar mee.

De bladgel heeft een verkoelend en verzachtend effect op de huid, naast een hydraterende werking. Tijdens de slaap kan de assist verlichting bieden omdat het de hoofdhuid en de huid warm houdt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.