Aloe Vera Gel

Aloe vera gel

Verse aloë vera gel is uiterst helend, verjongend en verzorgend voor de huid en wordt voor vele verschillende toepassingen gebruikt. Het wordt veel gebruikt in cosmetica en heeft een brede aanhang verworven in de huidverzorgingsindustrie. Aloë is geneeskrachtig en wordt gebruikt om de huid, het haar en de hoofdhuid te stimuleren en aandoeningen zoals psoriasis en huidallergieën te verbeteren.

De gel van de aloë vera plant wordt al sinds de oude Egyptenaren voor medicinale doeleinden gebruikt. De gel wordt bereid uit het buitenste blad van de plant en zit boordevol vitaminen en andere geneeskrachtige bestanddelen. Deze genezende gel zou ook effectief zijn bij de behandeling van hoofdpijn, rugpijn, keelproblemen en maagzweren.

Recente studies hebben uitgewezen dat aloë vera gel veel verschillende stoffen bevat die heilzaam zijn voor het menselijk lichaam: het bestaat voornamelijk uit vitaminen en andere organische verbindingen zoals polysacchariden, aminozuren, aminozuurpeptiden, en saponinen. Het bevat ook ten minste 25 ingrediënten zoals enzymen, lignine, glycoproteïnen, mineralen, aminozuren en vitaminen. Enkele van de meest heilzame bestanddelen die in Aloë vera worden aangetroffen zijn cafeïne, saponinen, flavanoïden, mineralen, en andere plantaardige producten.

Veel problemen kunnen worden aangepakt met het gebruik van aloë vera en de vele toepassingen ervan. Het wordt vaak gebruikt bij de behandeling van bevriezing, brandwonden, psoriasis, steenpuisten, huidzweren, en jeuk van andere huidziekten. Het gebruik ervan is bijna onbeperkt en neemt nog steeds toe. Aloë vera kan op de volgende manieren worden gebruikt:

– Maken van zeep- Reiniging en cosmetische producten- Genezing van zonnebrand, snijwonden, schaafwonden- Het voorkomen en behandelen van acne- Het verminderen van littekenweefsel en verjongende huidcellen- Het verbeteren van de huidtinten en het geven van een gezonde gloed- Het verwijderen van mee-eters en mee-eters- Het maken van zelfgemaakte zeep en lotions- Het hydrateren van je lichaam en onbetaalbare tijd tussen het douchen door

Dit zijn slechts enkele van de vele voordelen van aloë vera. Er zijn veel huidverzorgingsproducten met aloë op de markt, maar slechts enkele daarvan bevatten een voldoende concentratie zuivere aloë met de kracht om de huid te genezen en te revitaliseren.

De gel van deze plant kan net als de commerciële soort worden gebruikt bij zowel huismiddeltjes als professionele huidverzorgingsroutines. Het helpt om de droge huid te hydrateren en littekens, vlekken en sproeten te verminderen. Het kan ook worden gebruikt om kruidenwater te maken dat u elke dag kunt drinken om de kwaliteit van uw huid te verbeteren.

Huismiddeltjes:

Als je de aloë plant thuis hebt, laten we dan een beetje praten over hoe het te gebruiken. Was je huid met warm water om de poriën te openen en het oppervlak zachter te maken. Doordrenk een watje met aloë en breng het aan op de aangetaste delen van je huid of verbrand het met een hete, natte handdoek.

Het gebruik van de pure aloë gel zal betere resultaten opleveren omdat het beter samenwerkt met het natuurlijke mechanisme van uw eigen lichaam om dode huidcellen te verwijderen. U kunt dit proberen zonder dat u medicijnen hoeft te gebruiken. Het kan overal op uw lichaam worden gebruikt waar de huid gebroken, gesneden of geschaafd is.

Professionele huidverzorgingsproducten:

De aloë gel is te vinden in vele professionele producten, waaronder huidlotions, crèmes en gels. Aloë wordt in dergelijke producten vaak gebruikt om brandwonden en kleine wondjes te verzachten en te genezen. Het is een veel voorkomend ingrediënt in producten die gericht zijn op het verminderen van rimpels en het behandelen van huidaandoeningen zoals psoriasis en eczeem.

De gel is ook zeer effectief tegen zonnebrand, vooral omdat het de huid kan helpen nieuwe lagen op te bouwen door celvernieuwing. Tegelijkertijd helpt de vitaminerijke gel om de huid op natuurlijke wijze te hydrateren en te kalmeren, zodat deze veel jonger aanvoelt en oogt.

De gel kan met andere ingrediënten worden gemengd om een krachtige antioxidantbehandeling te geven die de huid strakker maakt en ervoor zorgt dat rimpels en ouderdomsvlekken niet meer terugkomen. Tegelijkertijd bevatten veel producten anti-aging ingrediënten zoals vitamine C en groene thee die op natuurlijke wijze de productie van collageen stimuleren om ouderdomsvlekken en rimpels te helpen verminderen.

Hoe gebruik je aloë vera gel?

Als u Aloë Vera op uw huid gaat gebruiken, moet u ervoor zorgen dat u de gel op de juiste manier gebruikt. Aangezien de actieve ingrediënten gel en nectar zijn, moet de gel langzaam worden aangebracht en geabsorbeerd. Het is ideaal om de gel alleen op een vochtige huid aan te brengen. Dit zal helpen om de absorptie te verhogen.

Zuig het product in je huid en bescherm en hydrateer deze tegelijkertijd terwijl je wacht tot de gel is opgenomen. Telkens wanneer u met de gel of spray over uw huid wrijft, kan dit de ingrediënten in de gel activeren. Dit helpt ook om je huid gelijkmatig te verdelen en er gladder en zachter uit te laten zien, en helpt ook om striae te verminderen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.