Wenkbrauw Vormen

Wenkbrauwen epileren Breda

Om ervoor te zorgen dat uw epileersessies plezierig zullen zijn, moet u ervoor zorgen dat u uw epileerdoel haalt. Als je op een plek woont waar mensen altijd samen zijn, houd hier dan rekening mee. Als je op een plek woont met veel andere mensen, kunnen deze sessies worden uitgespreid volgens ieders tijdsbeperkingen. Het mooie van een paar epileersessies is dat ze snel zijn, alleen voor volwassenen.

Voor de best mogelijke ervaring moet epileren worden gedaan door professionals. Professionals in de salon zijn de beste mensen om te raadplegen over het vormgeven van wenkbrauwen. Ze hebben meestal jarenlange ervaring en training die helpt om de perfecte vorm voor je gezicht te creƫren. Het andere voordeel van professionele salon is dat ze meestal de beste producten voor je wenkbrauwen kennen omdat ze die altijd bij klanten gebruiken. Het is ook makkelijker om de vorm te bepalen die het beste bij je gezicht past omdat je ze elke dag draagt.

Om de juiste vorm te vinden, moet u goed naar uw gezicht kijken. Analyseer de vorm van uw gezicht en het type haar dat u hebt. Voel je gezicht om er zeker van te zijn dat het in balans is. Bekijk dan de basis wenkbrauwvormen om je te helpen de perfecte vorm voor jou te vinden.

De basis wenkbrauwvormen zijn:

Langwerpige wenkbrauw: Deze vorm heeft een lengte die 1/2 van de breedte van het gezicht is, van de haarlijn tot de punt. De wenkbrauwen reiken in feite verder dan de wezens. Deze vorm wordt ook wel de “menselijke wenkbrauw” genoemd.

ROUND EYEBROW:Heeft een ronde vorm, taps toelopend van de mondhoek tot de brug van de neus. De ronde vorm laat je ogen groter lijken.

DIAMONDE WENSBROEK: Dit is de meest gevormde wenkbrauw van allemaal. Hij begint in het midden van de neus en loopt taps toe naar de buitenste rand van de iris van het oog.

Bijna iedereen heeft een natuurlijke wenkbrauwvorm die hij of zij mooi vindt. Met behulp van de bovenstaande informatie kunt u de wenkbrauw vinden die bij u past.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.