Verzorging van uw acrylnagels

Acryl nagels Ridderkerk

Voor een manicure zijn acryl nagels het beste op handen en tenen. Pedicurehanden en -voeten zijn gemaakt van acryl nagels en zijn zeer duurzaam. Uw acrylnagels zullen er zeker zeer modieus uitzien.

Uw eigen acryl nagels verzorgen

Als u niet naar de salon wilt gaan, kunt u uw acryl nagels op uw eigen vingernagels en nagelriemen aanbrengen. Je moet een blik werpen op je vingers om er zeker van te zijn dat er geen luchtbellen in zitten. Dan moet elke vinger worden gelakt met een afwisselend penseel. De afgewerkte look zal u de look geven die u wenst.

Je kunt luchtbellen ook verwijderen door je nagels te weken in een oplossing van aceton en water. Als je geen aceton hebt, kun je suiker gebruiken. Een suikerscrub helpt de dode huidcellen en gifstoffen van je nagels te verwijderen.

Nadat je je nagels hebt gescrubd, verwijder je het overtollige materiaal. Als je geen suiker hebt, kun je volstaan met isopropylalcohol. Je hoeft je voeten niet lang in te weken, net genoeg om de dode huid te verwijderen. Daarna kun je de verf gewoon wegvegen.

De volgende stap is om een nagelborstel te pakken en daar het poeder en de vloeibare zeep in te mengen. De nagelriem is de sleutel. Als de nagel groeit, moet het borsteltje naar achteren worden geschoven. Als je de kleur van je nagelriem niet mooi vindt, kun je het er altijd afhalen.

Gebruik de borstel om onder de nagelriem te schrobben. Als er luchtbelletjes in de zeep zitten, veeg ze dan weg.

Wanneer u klaar bent met scrubben, spoelt u de voeten en nagels af met warm water. Breng vervolgens een nagelconditioner aan.

De nagelconditioner zal de nagels voorzien van een laagje en ze beschermen tegen toekomstige verkleuringen. Terwijl u de conditioner aanbrengt, kunt u de huid waarop u de kleur heeft aangebracht masseren. Hierdoor zal de conditioner in de huid smelten.

Laat de conditioner in contact komen met de nagel en het haar. Vermijd dat het in de ogen komt. Gebruik de conditioner en water om het vuil en overtollige conditioner van uw voeten te verwijderen. Daarna kunt u de kleur aanbrengen en het op de huid laten inwerken.

U moet de conditioner ongeveer 15 minuten op de huid laten zitten. Daarna kunt u het afvegen. Daarna kunt u uw voeten een koel kompres geven. Het zal alle resterende conditioner meteen afvoeren. Of u kunt een koele doek nemen en die een tijdje op de huid laten liggen.

Als u een wekelijkse roker bent, vermijd dan het dragen van te strakke sokken. De stress van het strak trekken van de sokken kan een aandoening veroorzaken die carpale tunnel wordt genoemd, waardoor uw nagels zwak en broos worden en gemakkelijk kunnen breken.

Om uw nagels sterk te houden, moet u goed eten, met inbegrip van fruit en groenten. Het is ook aan te raden om biotine, een bijproduct van vitamine b, samen met foliumzuur te consumeren. Foliumzuur versterkt het weefsel van de cel en zorgt ervoor dat de cel goed gepositioneerd is voor celdeling. biotine is belangrijk omdat het via het haar en de nagels wordt opgenomen. Volgens een vooraanstaand schoonheidstijdschrift:ataline cosmetic, bevordert siliconen, dat voorkomt in mineralen en modderbaden, de groei van nagels en haar.

Behandel uw teennagels met biotine en draag schoenen en sokken van natuurlijke, ademende materialen. U kunt uw nagels ’s avonds ook insmeren met olijfolie om ze te beschermen.

Het is ook belangrijk om de teennagels schoon te houden en zonder hangende nagels. Vijl goed om de nagelriemen glad te maken. Duw daarna voor het slapen gaan de nagelriemen zachtjes terug om de nagels te helpen verzorgen. De teennagels moeten ook worden geknipt en mogen geen ruwe randen hebben. Strijk de ruwe randen glad en voorkom zo ingegroeide teennagels.

Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat de voeten altijd schoon blijven. Kies een moment om lekker te weken in een bak met warm water. Dit is een moment om de voeten en handen te laten ademen. Trek na een paar minuten een paar warme katoenen sokken aan. De sokken moeten minstens vijf centimeter boven het natuurlijke oppervlak uitsteken. Dit zou de voeten relatief droog moeten houden. Zijde en katoenen ondergoed moeten worden gedragen omdat ze geen warmte vasthouden.

Het is belangrijk om de dode huid van de voeten te verwijderen. De voeten bevatten veel dode huidcellen. Het is belangrijk om de dode huidcellen van de voeten te verwijderen, omdat de voeten het meest ruw worden. Exfoliëren van de voeten is een goed idee. Zes maanden tot een jaar wordt aanbevolen voor de eerste sessie. Daarna is twee maanden de volgende. Het is essentieel om de dode huid terug te laten trekken. En er mag geen jeuk zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.