Hoe zorg je voor je haar?

De familie Dondiego zit in de haarindustrie sinds het begin van de jaren 80 toen Stefano Dondiego het bedrijf Dond deteriorate oprichtte. Dondiego kreeg in 1985 een ernstig ongeluk waardoor zijn bedrijf failliet ging en bijna twee decennia oud was. Na een zoektocht naar een koper voor de naam, begon Stefano Dondiego de resterende voorraad nieuw leven in te blazen, en in 1998 verkocht hij het aan een Braziliaanse leverancier bekend asolve om zijn expertise in de salon industrie.

Athena is een partiële pruik waarbij het haar met een speciale lijm aan een zeer korte kamvormige borstel, een setsealer genoemd, wordt bevestigd. Het ene uiteinde van de Athena wordt verborgen onder een kapje, en het andere uiteinde wordt vastgehouden in een hand of clip. Omdat het een partiële pruik is, is hij zeer licht van gewicht. Dus als je je haar verft, hoef je maar één laagje kleur aan te brengen op de Athena, en het duurt tien tot twintig minuten om volledig te harden.

De reden dat een pruik een totale haarvervanging is, is dat de haarfollikel die haar produceert zich op verschillende plaatsen van de hoofdhuid bevindt. Bij vrouwen bevindt het haarzakje zich aan één kant van het hoofd, de zogenaamde voorhoofdsknobbel. Mannen hebben geen voorhoofdsbeharing. Haren zijn voorbestemd om over het hele lichaam te groeien, tenzij ze jong sterven en gezuiverd worden voordat ze naar de hoofdhuid worden gestuurd om te worden verzameld. Zuivering is belangrijk om ervoor te zorgen dat er geen onzuiverheden of toxines binnendringen en een ongelijk of gedeeltelijk haarresultaat veroorzaken Balayage Rotterdam .

Bij de meeste vrouwen groeien de haarstrengen gemiddeld sneller dan bij mannen; bij mannen groeit het gezichtshaar echter langzamer. Elk geslacht heeft een enigszins verschillend patroon. Bij vrouwen is het patroon veel gevarieerder door verschillen in de hormoonhuishouding. Veel vrouwen hebben helemaal geen haar op hun lichaam, terwijl anderen erin slagen wat functionele keratine (fKeratine) op hun hoofd te proppen.

Dus, wat is er mis met geen haar hebben? Eigenlijk, heel veel.

Een van de belangrijkste oorzaken van haaruitval is het gevolg van tijdelijke omstandigheden:

– Vervuiling – Stress – Schommelende hormoonspiegels – Te veel zon – Auto-immuunziekten – Schildklieraandoeningen – Een tekort aan vitamine B12 of essentiële vetzuren

Enkele oorzaken van tijdelijk haarverlies zijn Psoriasis Roos Alopecia Madarose Heldere of gebruinde huid Blond of bruin haar Grijs haar Vage kaalheid Vroegtijdige vergrijzing van het haar

De eerste stap om voor uzelf te zorgen, ongeacht uw leeftijd, is in te zien dat uw haar belangrijk is. En, om gezond haar te hebben, moet je er aandacht aan besteden. Hier zijn zes tips voor een gezonde u:

1. Vermijd de chemicaliën.De meeste haarverzorgingsproducten bevatten verschillende giftige chemicaliën, die zelfs bij correct gebruik schadelijk zijn. Sommige zoals formaldehyde, dat ademhalingsproblemen kan veroorzaken.

2. Beweging. Ons lichaam krijgt de meeste zuurstof van boven, en ons haar is het meest efficiënte afvalverwijderingssysteem van het lichaam. Door te bewegen, helpt u gifstoffen uit te spoelen.

3. Gebruik haarshampoo verzorgingsproducten.De meeste shampoo producten bevatten agressieve, schadelijke chemicaliën die het haar ontdoen van zijn natuurlijke oliën. Gebruik in plaats daarvan een product met natuurlijke oliën.

4. Verwijder vuil en ander afval uit uw haar met een fijn getande kam of doek. Kammen en doeken van natuurlijke vezels zijn zachter voor het haar en trekken minder aan het haar, waardoor het minder snel breekt.

5. Dierlijke producten zijn niet altijd veilig.Het gebruik vanularactanten, die van sommige dieren afkomstig zijn, is niet altijd veilig. Uitslagen, uitdroging of verlies van jeuk kunnen optreden.

6. Overmatig gebruik van shampoos en conditioners – Overmatig gebruik van stylingproducten – zoals gel, mouse of mousse – kan het haar beschadigen. Als u het gevoel heeft dat het niet meer groeit, of dat het klonterig en stug wordt door ophoping van andere producten, verminder dan het gebruik ervan.

7. Besteed speciale aandacht aan haar in de zon. Borstelstreken van artiesten op zonnige dagen kunnen in feite meer schade aanrichten dan goed doen. Als je de zon en beschermende stijlen vermijdt, zal je haar daar baat bij hebben.

Opmerking: Er bestaat zoiets als te veel van het goede. Onderzoek heeft aangetoond dat een minimaal dagelijks gebruik van shampoos en conditioners goed is voor het milieu en voor het haar.

8. Eet een gezond voedingspatroon stimuleert een goede gezonde voeding die een goede haargroei bevordert. Voeding is ook geweldig voor het haar. Maar te veel mensen eten ongezonde voedingsmiddelen met veel proteïnen van omega-kwaliteit, zoals vis, noten, kaas, spinazie en eieren.

9.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.