Hoe maak je een gezichtsbehandeling

De basis van gezichtsbehandelingen:

o Een schone huid is een must – dagelijks gebruik van exfoliërende producten en een zachte reiniging is belangrijk!

o Je huidtype is de combinatie van je bovenste gezichtshuid (d.w.z. normaal droog, gevoelig, vet, normaal) en je onderste gezichtshuid (d.w.z. meestal droog, gevoelig, vet, gecombineerd).

o De basisstappen van een gezichtsprocedure zijn:

1. 1. Reinigen.

2. Exfoliatie

3. Toning

4. Massage

5. Toning

6. Masker

7. Verlenging/inkten

!!! Vergeet niet een dag en een tijdstip te kiezen voor uw gezichtsbehandeling – niet alle dagen zijn geschikt voor hetzelfde huidtype!

Hoe maak je een gezichtsbehandeling

Zorg ervoor dat je één dag per week helemaal gratis wijdt aan make-up behandelingen. Je kunt het van tevoren plannen, of een dag eerder in de week gaan. Om een evenwichtige gezichtsbehandeling te maken, plan je een maand voor je bruiloft een gezichtsbehandeling in die maand. Maak dan een tweede afspraak voor de gezichtsbehandeling twee maanden voor je bruiloft.

Een maand voor je bruiloft:

– Richt een spa- Zorg dat alle apparatuur opgeruimd is.- Kies geschikte producten voor je gezichtsbehandeling.- Lees alle instructies zorgvuldig door.- Ga winkelen – Zorg dat je je budget van tevoren voorbereidt – je moet geld sparen voor gas!

Een week voor je bruiloft:

– Eet voldoende voedsel om je lichaam de oppepper te geven die het nodig heeft na het lichamelijke proces- Drink minstens acht glazen water om je dorst te lessen.- Gebruik elke dag een zonnebrandcrème met SPF- Smeer een lippenbalsem met zonbescherming- Gelukkig beweren artsen niet meer dat zonnebrandcrème alleen zonneschade voorkomt. Gelukkig voor iedereen die graag in de zon zwemt, hoeft niemand zich zorgen te maken over SPF zonnebrandcrème!

Ongeveer twee weken voor je bruiloft:

– Eet ten minste driemaal per dag grote maaltijden op drie dagen per week.

– Rust minstens acht uur. Vergeet niet te slapen!

– Verwen jezelf. Dit kan betekenen dat je een massage moet nemen, of een dagje naar de salon moet gaan.

Make-up suggesties voor je trouwdag

Zelfs als je al je huiswerk hebt gedaan, kun je niet weten hoe je huid zal reageren op een bepaalde behandeling die je over twee weken wilt ondergaan. Microdermabrasie is een behandeling waarbij de huid wordt geschuurd om de dode cellen te verwijderen. Het kan worden gedaan met een staafje, of met speciale borsteltjes die uw huid niet beschadigen. Totdat u het hebt laten doen, moet u de aanbevelingen van de fabrikant zorgvuldig opvolgen. Het is een huidkwestie, dus het is het beste om voorbereid te zijn.

De meeste goede kuuroorden bieden een volledig scala aan gezichtsbehandelingen die de leemten in de levensstijl van een vrouw opvullen. Dames die geïnteresseerd zijn in meer dan alleen een massage van het gezicht, zoals folliculaire eenheidstherapie of lasertherapie, moeten het personeel van de spa raadplegen voordat ze de procedure boeken.

Een massage is ook een goede manier om te ontspannen en te ontspannen zowel u als de persoon die de behandeling. Massages kunnen worden gekocht voor $ 50, die wordt beschouwd als een geweldige deal, omdat het komt meerdere malen. Massages van $50 tot $99 zijn ook betaalbaar als je bedenkt hoeveel tijd je in de spa zult hebben.

Andere diensten kunnen worden toegevoegd, maar dat hoeft niet. Als u echter een medisch kuuroord bezoekt, vraag dan zeker naar gespecialiseerde diensten, zoals aromatherapie, totale lichaamspakking, wenkbrauwen verven of wikkels en gezichtsbehandelingen. Een medische spa kan traditionele of alternatieve behandelingen aanbieden, zoals een totale lichaamspakking, het verven van wenkbrauwen of wikkels. Maak u geen zorgen dat het te oncomfortabel of schadelijk zal zijn. Deze diensten zijn zo samengesteld dat ze in het algemeen ongeveer 90 minuten duren.

Andere plaatsen om een echt medisch kuuroord te vinden omvatten vele kuuroorden in steden zoals Las Vegas, de dienst van het overwerkreis binnen 30 dagen van uw gebeurtenis, en Myrtle Stranden in Pijnboomknopen, enkel om enkelen te noemen. U kunt ook vinden spa's leasen tegen lagere kosten in vele gemeenschappen, vooral steden met compliment kuuroorden. leasen van een spa in een drukke markt kan zijn als een agent vereist een licentie. Waarom riskeren dat als er agenten die zijn nog erger! U zeker niet wilt om jezelf in harms way met een nalatige medische spa of spa.o Een medische spa kan veilig behandelingen die anesthesie vereisen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.