Hoe gezichtsreinigers te gebruiken

Gezicht schoonmaken

ReinigingWat zijn de ingrediënten van een goede gezichtsreiniger? Het zijn in principe producten op waterbasis. Maar in een gezichtsreiniger zijn de oppervlakte-actieve stoffen meestal de belangrijkste ingrediënten. De oppervlakte-actieve stoffen in gezichtsreinigers zijn bedoeld om vuil diep uit de huid te verwijderen.

Reinigingsmiddelen op waterbasis

Gezichtsreinigers op waterbasis worden aanbevolen boven barzepen, omdat het de verdamping van het reinigingsmiddel minimaliseert. Het laat ook een licht schuim op de huid achter. Voor maximale hydratatie en voordelen moet de huid drie keer per dag grondig worden gereinigd.

Gezichtsreinigers zijn niet alleen goed voor de huid, maar bereiken ook een ander belangrijk doel, namelijk de instandhouding van het natuurlijke pH-evenwicht van de huid. Het natuurlijke evenwicht van natrium en alkaline wordt in stand gehouden. Deze evenwichtige omstandigheden beschermen de huid tegen de schadelijke werking van bacteriën, schimmels en virussen.

Hoe gebruik je gezichtsreinigers Je moet altijd je gezicht schoonmaken voordat je een reinigingsmiddel aanbrengt. Dit is omdat het gezicht een belangrijk deel van het lichaam is dat door het reinigingsmiddel zal worden beïnvloed. Dep uw gezicht altijd voorzichtig met een handdoek. U kunt de delen waar u de reiniger op aanbrengt licht masseren.

Soorten reinigingsmiddelenEr zijn verschillende soorten reinigingsmiddelen voor gezichtsreinigers. Enkele van deze zijn:

*Moisturizing Cleansers- Deze worden getest met een pH-test en zijn bedoeld voor dagelijks gebruik. Deze zijn milder dan milde reinigers. Ze zijn bedoeld voor vette en normale huiden. Het bevat de natuurlijke ingrediënten zoals glycerine, aloë vera en vitamine E. Deze zijn zacht en zal niet schadelijk zijn voor de huid, maar zal verwijderen van de dode cellen. Deze cleanser op gelbasis is zeer geschikt voor alle huidtypes.

*Astringent Cleansers- Dit is de keuze van velen die een vette huid hebben. Hoewel het is ontworpen voor de vette huid, kan het worden gebruikt voor alle huidtypes. De reinigingsgel op basis van gel lost het vet en vuil en dergelijke hergroei van de aangetaste huid kan plaatsvinden. Maar het helpt ook om de huid gezond te houden.

*Feeling Relaxed Cleansers- Dit is een andere gel gebaseerde reiniger wordt gebruikt door mensen die een zeer gevoelige huid. Dit is erg populair aan het worden bij iedereen. Het heeft een lichte smaak en een aangename geur die u ontspant. Het heeft het vermogen om de verschillende lagen van de huid te absorberen en alle toxines en vuil diep in de huid te verwijderen. Het stelt je gerust door alle ongerustheid weg te nemen die het gevolg is van het feit dat je huid is blootgesteld aan de ruwe omgeving.

*Reiniging van het gezicht- Hier wordt de gel cleanser gebruikt op het gezicht en het moet het normale huidniveau bereiken. Het moet een paar minuten drogen. Na het drogen, moet het worden afgespoeld met water. Het is de beste optie voor degenen die een hectisch schema, omdat het kan worden toegepast op dezelfde dag en je kunt klaar zijn voor het gaan werken of voor een vroeg ontbijt.

Schoonmaakmiddelen:

*Lichaamszeep- In verschillende delen van de wereld worden bacteriën, talg en dode cellen die op de huid aanwezig zijn, weggespoeld door het gebruik van zeep. Zorg ervoor dat u zuivere zeep gebruikt. Soms zal overmatig gebruik van zeep ertoe leiden dat u meer geurproducten of andere oliën toevoegt. Maar dat is een opoffering voor een mooie huid.

*Zoep noten/male zeep- Natuurlijke en biologische zeep noten/male zeep is de beste. De productie van deze producten wordt alleen beperkt door de natuurlijke hulpbronnen. Ze moeten worden geproduceerd van planten die groeien zonder chemicaliën en andere invasieve voedingsstoffen. Ze moeten milieuvriendelijk zijn en mogen geen giftige stoffen aan het milieu toevoegen. Zowel de voorouders als de moderne mensen zouden deze zeep zeker waarderen.

*Natuurlijke hand- en lichaamswas- Het gebruik van natuurlijke hand- en lichaamswas wordt door de natuur aanbevolen. Onze handen en voeten zouden enkele gemeenschappelijke natuurlijke kenmerken moeten hebben: ze zouden zacht, warm en van nature roze moeten zijn. Dit brengt ons bij de unieke eigenschappen van deze twee lichaamsdelen: het bloed en de zweetklieren. De handen en het lichaam moeten zachtjes gewassen worden met zeep-a-dub, terwijl het lichaam het pure vocht krijgt- Cannes, lanoline, suave, en honing zijn de genomineerde ingrediënten van deze zepen- ze reageren verschillend op elkaar, waardoor de zeep de haren kan reactiveren en de bloedsomloop kan activeren.

*Gezichtsreiniger – De beste gezichtsreiniger moet hypoallergeen zijn. Het moet het stof en vuil verwijderen dat niet wordt verwijderd door regelmatig wassen. Het moet een gezonde gloed op de huid geven. Over het algemeen zijn de meest gebruikte ingrediënten in gezichtsreinigers Aloë Vera, (looien), zout, sandel schimmel, grapefruit zaad, citrusvruchten, en eiwit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.