Duitse kleuren voor salonwerk

Balayage Eindhoven

Duitse kleuren voor salonwerk

Het gebruik van Duitse kleuren in balayage werkt voor alle stijlen, maar het is het meest effectief op Franse vlechten, en andere dergelijke stijlen. Deze kleuren kunnen moeilijk te verwerken zijn, dus het is belangrijk dat de juiste stalen worden gebruikt.

Om een Duitse kleurspoeling te creëren, verf je het haar met de donkerdere kleur met behulp van een Duits bleekmiddel. Breng vervolgens een enkele, zeer lichte contrasterende kleur aan op het haar bij de haaraanzet. Dit moet in één keer worden gedaan. De accentkleur moet bij de aanzet worden aangebracht, daarna de zeer lichte kleur. Dit is omdat het bleekmiddel zich niet zal vermengen met het natuurlijke haar, maar in plaats daarvan alleen de eerste paar centimeter van het haar zal bevlekken. De lindekleur zal dan de donkerdere tint zijn aan de uiteinden van het haar.

Een goede opleiding voor balayage is essentieel

Om succesvol te zijn, moet de salon technicus goed opgeleid zijn om de verschillende machines en producten te gebruiken. Alvorens aan een cursus verven te beginnen, moet de klant onderzoek doen naar de cursussen en de geloofsbrieven van de stylist die met haar haar zal gaan werken. De stylist moet ook weten welke soorten kleuren beschikbaar zijn en waarvoor elk van deze Duitse specifieke kleuren wordt voorgesteld.

In de salon

Alle technische opleidingen en vakkennis moeten zijn afgerond voordat met de behandeling wordt begonnen. De stylist moet begrijpen hoe elk van de producten werkt en hoe ze worden verkregen. Hij moet ook weten hoe ze moeten worden gemengd en gecombineerd. Verschillende omgevingen vereisen verschillende producten, dus de juiste producten zijn combinaties die passen bij de specifieke omgeving.

Meer gespecialiseerde salons bieden training en advies over producten, haarkleuring en extensions, die de klant kan volgen wanneer zij terugkeert voor vervolgkleurbehandelingen. Het advies omvat vaak deskundig advies over de beste verzorging van het haar en de juiste kapsels. Sommige salons zullen gespecialiseerde cursussen aanbieden waar verbeteringen kunnen worden aangebracht aan de hairextensions.

Thuis

Als u besluit om thuis hairextensions te nemen, dan is perfectie het sleutelwoord. Idealiter moet het haar volledig overeenkomen met uw eigen kleur, zodat het goed kan worden ‘gelezen’. Als u gaat voor een compleet nieuwe look dan is het essentieel dat u er een foto van maakt in natuurlijk licht om er zeker van te zijn dat het resultaat realistisch is.

De perfecte combinatie van kleur en lengte is de beslissende factor voor de look die u wilt. Als je halflang haar hebt, en je wilt je haar veranderen in halflang haar, dan zul je de juiste lengte en kleurcombinatie moeten kiezen. Hetzelfde proces kan worden toegepast op kort haar om elegant golvend haar of prachtige krullen te creëren.

Als je lang haar hebt en je wilt het naar beneden dragen, zal de combinatie van kleur en lengte ook een effect hebben. De lengte moet goed zijn voor elk van de delen van je hoofd waarmee je wilt spelen. Als je je haar bovenop steil wilt, gebruik dan een combinatie van bleekmiddel en tape. Als je al je haar in dezelfde stijl wilt, moet je ervoor zorgen dat het bleekmiddel alleen op de haarpunten wordt aangebracht.

Al deze processen zullen moeilijker zijn als u niet iemand hebt om u te helpen met balayage. Misschien vindt u het beter om een expert te zoeken die het proces voor u kan voltooien. Iemand die ervaring heeft met het proces van verven zal u advies kunnen geven over de beste kleurcombinaties die u kunt gebruiken, en hij of zij zal ook weten of er iets beschikbaar is in de plaatselijke omgeving. icle Een gezond ogende haardos behouden is belangrijk voor iedereen, maar vooral voor vrouwen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.